HANDBOL: Debut del Sant Cugat a la Copa enfront el Sant Esteve Sesrovires


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat debuta a la Copa Catalana amb l'enfrontament més complicat del grup. Els de Jordi de la Cruz reben a casa el Sant Esteve Sesrovires de nacional. Els vermell-i-negres es marquen com a objectiu aconseguir la segona plaça del grup per accedir a la segona fase.

L'Handbol Sant Cugat comença demà la Copa Catalana. El conjunt santcugatenc té una estrena complicada. El partit davant el Sant Esteve és tot un repte pels vermell-i-negres ja que desprès de disputar la lliga de Primera Catalana ara els santcugatencs s'endinsen a una Copa Catalana amb equips de Primera Nacioanl com és el cas del rival de demà, el Sant Esteve Sesrovires. El segon tècnic de l'handbol Sant Cugat, Pere Lluis Martí, parla de la Copa i diu que per ell el rival d'aquest cap de setmana, es a dir; el Sant Esteve Ses Rovires és el favorit per ser el primer del grup.

Pere Lluis Martí

El Sant Esteve és l'equip més potent del grup. A priori ha de ser el primer del grup.


El mateix Pere Lluis Martí creu que canviar de competició i jugar davant conjunts de categories més altes és una motivació afegida pels jugadors de l'HSC.

Pere Lluis Martí

És tota una motivació pels jugadors jugar davant equip de Primera Nacional.


Els vermell i negres segueixen sense disposar de tota la plantilla per l'enfrontament de demà. Els jugadors Jordi Martínez, Eloi Safont, Ivan Carpio i Bernat Tous contiuen patint molèsties de les seves respectives lesions.

Els equips rivals dels santcugatencs per aquesta competició són, el Sant Esteve i la Canonja de Primera Nacional, i el Santpedor i el Montcada de Primera Catalana. La competició es juga en una sola volta.

Recordem que aquest és el primer compromís de copa pels homes de Jordi de la Cruz ja que la competició va donar inici el passat cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.