HANDBOL: El Sant Cugat cau a les semifinals de la copa per 38 a 28 davant el Sant Esteve

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat a les semifinals de la Copa Catalana davant el Sant Esteve Sesrovires per 38 a 28. Els homes de Jordi de la Cruz comencen de manera positiva el partit, però acaben cedint el matx a la segona meitat. Amb aquesta derrota l'Handbol Sant Cugat finalitza la temporada amb un balanç positiu.

L'Handbol Sant Cugat ha acabat ja la temporada. Dissabte els vermell-i-negres van perdre les semifinals de la Copa Catalana per 38 a 28 a la pista del Sant Esteve Sesrovires. Els santcugatencs van iniciar una primera part amb un bon joc i van aguantar el ritme del rival de Primera Nacional. A la segona part però, amb una defensa asfixiant, el Sant Esteve Sesrovires va aconseguir dominar el marcador i l'avantatge de gols va fer perdre qualsevol possibilitat d'igualar el partit. El jugador Esteban Rodríguez comenta la semifinal.

Esteban Rodríguez

Vam començar un partit de copa però es va notar el joc superior de l'equip rival.

El factor psicològic va tenir un paper destacat en els jugadors de l'Handbol Sant Cugat. Tot i practicar un bon handbol, els nervis van influir en la semifinal com reconeix Esteban Rodríguez.

Esteban Rodriguez

Estic molt satisfet. L'any que serem molt més forts, aquesta Copa Catalana ens ha donat molta experiència.

Amb aquesta derrota els santcugatencs posen el punt i final a la Copa Catalana i a la temporada amb una bona valoració després dels resultats obtinguts. Esteban Rodríguez fa una valoració positiva del que ha estat l'actuació de l'equip aquesta temporada.

La primera part vam fer un bon joc però a la segona l'experiència va influir en l'equip santcugatenc.

De cara a l'any vinent Jordi de la Cruz continuarà com a tècnic de l'equip i en principi es preveu que també continuïn la majoria de jugadors.

Cal comentar també que l'equip de veterans de l'Handbol Sant Cugat va perdre dissabte la final de la Copa Catalana per 4 gols de diferència davant el Sant Adrià.