HANDBOL: Oriol Edo i Jordi Tramosa del Sabadell fitxen pel Sant Cugat

Handbol

Publicat el 14/jul/05 per Marina Romero

Les incorporacions dels jugadors Oriol Edo i Jordi Tramosa al Sant Cugat i el nou sistema de lliga que adopta la 1a Catalana són les principals novetats d'handbol per a la temporada vinent. La nova lliga passa a disputar-se en dos grups de vuit equips cada un. El dia 20 de juliol els santcugatencs coneixeran el calendari de competicions.

La Primera Catalana, categoria en la qual competeix l'Handbol Sant Cugat patirà alguns canvis de cara la propera temporada. Desprès que l'Esplugues pugés de categoria i quatre equips baixessin, el Calella, el Bordils, el Creu Alta Sabadell i l'Arrahona quedava un nombre imparell d'equips format per 15 conjunts. La federació finalment va decidir que l'Arrahona no havia de baixar de categoria per tal de configurar una lliga amb 16 equips. En prinicpi està previst que es facin dos grups amb vuit equips cadascun. D'aquesta manera els quatre primers equips de cada grup jugarien la fase d'ascens per pujar de categoria mentre que els quatre últims passarien a disputar la fase de descens. El calendari de competicions de sabrà el dia 20 de juliol, quan la federació farà el sorteig dels equips.

Jordi de la Cruz, entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat valora el nou sistema de competició:

Jordi de la Cruz

A mi m'agrada més jugar tots contra tots. El nou sistema de dos grps té avanatatges i inconvenients. L'alicient es troba a mitjans de temporada quan al fer el tall s'igualaran els nivells.


Pel que fa als jugadors, l'Handbol Sant Cugat tindrà dues noves incorporacions, la dels jugadors provinents del Sabadell Oriol Edo i Jordi Tramosa que completaran la plantilla vermell-i-negre. Respecte a les baixes, el porter Juan Caña no seguirà amb l'equip santcugatenc com tampoc ho farà el jugador José Olaya per motius laborals i per la lesió que porta arrossegant des de la temporada passada. Caña per la seva banda podria jugar l'any vinent al Sant Esteve Sesrovires. Jordi de la Cruz com a primer entrenador i Pere Lluís Martí com a segon continuaran conduint l'equip la temporada vinent.

Jordi de la Cruz explica els objectius de l'equip de cara a la nova temporada:

Jordi de la Cruz

L'objectiu és arribar el més alt possible. Els jugadors són conscients que poden estar a dalt. Hi ha molta igualtat però volem mantenir una línia regular sense gaires ensopegades.


L'Handbol Sant Cugat coneixerà els equips rivals el dia 20 de juliol mentre que els entrenaments s'iniciaran el dia 1 de Setembre.