Dani Gómez nou entrenador de l'Handbol Valldoreix

Handbol

Publicat el 27/oct/05 per Marina Romero

Dani Gómez és el nou tècnic del Club Handbol Valldoreix en substitució d'Àlex Lozano, que passa a formar part de la plantilla de jugadors. Gómez prové del Club Handbol Rubí i havia jugat fa cinc anys amb l'Handbol Sant Cugat.

Des fa quatre setmanes Dani Gómez es fa càrrec de l'equip de tercera catalana de l'Handbol Valldoreix. Gómez de 23 anys, va jugar en fa cinc amb l'Handbol Sant Cugat, però prové de l'Handbol Rubí. L'anterior entrenador del club , Àlex Lozano, ha pasat a formar part de la mateixa plantilla de jugadors.El nou tècnic explica com veu el seu equip en aquesta temporada.

Dani Gómez

Tenim un bon equip, el problema és que el jugador Ivan Martínez està lesionat i és una baixa important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De moment, les coses a l'Handbol Valldoreix no li poden anar millor; dels dos partits disputats de competició oficial, s'ha endut dues victòries, la primera davant el Vilamajor per 24 a 23 i la segona contra el Lliça de Vall per 17 a 38. Gómez descriu els objectius que es marca com a entrenador,

Dani Gómez

Com que sóc entrenador nou vull que primer els jugadors agafin les idees que porto i després veure partit a partit el que fem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per continuar amb la bona ratxa, els jugadors valldoreixencs hauran de superar el proper compromís de lliga rebent dissabte a casa al Balsareny a partir de les vuit del vespre.