De la Torre i Rodríguez, dues santcugatenques al campionat d'Espanya cadet


  • Comparteix:

Les santcugatenques Andrea de la Torre i Berta Rodríguez debuten aquest matí en el campionat d'Espanya d'handbol amb la selecció catalana cadet, que es disputa a Màlaga. El combinat català s'enfronta a partir de les 11 del matí a la selecció d'Aragó.

La selecció femenina catalana inicia avui el campionat d'Espanya d'hadbol amb el ferm propòsit de tornar amb el títol de campió sota el braç. Les catalanes, que estan enquadrades en el grup B, s'enfrontaran avui amb Aragó i amb Extremadura i la potent selecció de la Comunitat Valenciana en els propers dies.
Les santcugatenques Andrea de la Torre i Berta Rodríguez esperen fer un bon paper i tenir l'oportunitat de jugar minuts durant aquest campionat. De la Torre, que participa en aquest torneig per segon any, espera poder jugar més que la passada edició, malgrat que la condició de portera limita les rotacions.

Andrea de la Torre

Encara no tinc clar qui serà la portera titular, però crec que ens repartirem força els minuts


El rival a tenir en compte en aquest torneig és la selecció amfitriona, Andalusia, que a part del seu gran potencial, juga a casa. El campionat comença avui dimarts i s'allargarà fins diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.