El Sant Cugat inicia la lligueta d'ascens amb derrota a Banyoles

L' Handbol Sant Cugat ha iniciat la lligueta prèvia a la fase d' ascens amb una derrota. Tot i fer un bon partit, els vermell-i-negres han perdut per 26 a 24 a la difícil pista del Banyoles, un dels equips favorits per pujar de categoria.

L' Handbol Sant Cugat ha perdut a Banyoles tot i jugar un bon partit. Els homes de Jordi de la Cruz han realitzat un partit molt seriòs a una de les pistes més dures de la categoria. El Banyoles, que a la lliga regular ja va guanyar els dos partits contra els santcugatencs, ha iniciat el partit amb molta intensitat. Els vermell-i-negres han aguantat bé la pressió del rival i han finalitzat la primera part amb un esperençador resultat, empat a 12 gols.

A la segona part els locals han sortit disposats a marxar en el marcador. El tècnic local ha ordenat una defensa individual, molt pressionant. Aquesta defensa, no gaire habitual en el l' handbol, va fer molt mal als santcugatencs en els dos partits de la fase regular. Aquest cop els de Jordi de la Cruz han demostrat tenir la lliçó ben apresa, han jugat be en atac i han obligat al Banyoles a tornar a defensar a la línia. Han estat els millors minuts dels vermell-i-negres, que han arribat a Al final els del Pla de l' Estany han imposat el seu joc, han demostrat perquè van acabar líders del grup "A", i s' han endut la victòria per 2 gols de diferència.
El jugador santcugatenc Lluís PUig considera que un dels fets destacats de la derrota és la curta diferència de gols, que al final pot ser important.

Lluís Puig

Hem tingut algun moment en què ens hem pogut posar per davant.

Amb aquesta derrota el Sant Cugat continua amb un punt i veu com dos equips s' escapen al capdavant de la classificació amb 4 punts. Son el Banyoles i el GEiEG. Sobre les opcions del Sant Cugat en aquesta fase, Puig ve a dir que com més de peus a terra hi toquin més factible pot ser la classificació.

Lluís Puig

Som conscients que quan es construeixen castells en l'aire és quan surten pitjor les coses.

El proper rival de l' equip de Jordi de la Cruz, serà l'altre candidat a ser en les fases, el GEiEC, però aquest cop a casa.