Partit complicat pels homes de De la Cruz


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat rep diumenge la Unió Esportiva Sarrià, en partit corresponent a la divuitena jornada de la Primera Catalana. Els de Jordi de la Cruz volen repetir l'èxit de la passada setmana, quan van derrotar el Sant Esteve, i consolidar-se en el liderat de la categoria.

Ja només queden cinc jornades per finalitzar el campionat de lliga i els vermell-i-negres són primers amb 27 punts. Quatre equips d'aquest grup 1 són els que passen a la següent fase d'ascens a Lliga Catalana i, en cas de victòria santcugatenca, la quarta posició seria ja gairebé un fet. I aquest és l'objectiu ja que, a hores d'ara, 5 punts separen el Sant Cugat amb el quart i cinquè classificat, que són Sarrià i Sabadell respectivament.

De cara a l'enfrontament De la Cruz no podrà comptar amb Martí Tous, mentre que es manté el dubte de Xavi Rius. En canvi, el tècnic local recupera Bernat Anducas, ja refet de l'operació al nas.

El que és segur és que no serà un partit fàcil. Els resultats demostren la bona trajectòria del Sarrià, que a més és un dels pocs equips que ja ha aconseguit derrotar els de Jordi De la Cruz en la primera volta. La diferència va ser mínima, 31 a 29, i diumenge toca canviar el signe del resultat de l'anada.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.