Derrota de l'Handbol Sant Cugat en l'inici de la copa catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha iniciat amb mal peu la copa catalana. Els vermell-i-negres han caigut per un ajustat 31 a 33 davant de l'OAR Gràcia, equip de la Primera Nacional. En un partit vibrant amb molts gols, el major potencial físic dels sabadellencs ha acabat per decidir el partit. La nota més destacada del matx ha estat l'impressionant partit del capità santcugatenc, Juanjo González, que ha marcat 16 gols.

Bon partit el que han disputat l'Handbol Sant Cugat i l'Oar Gràcia en el primer partit de la copa catalana. Els homes de Jordi de la Cruz han plantat cara a un dels millors equips de 1ª Nacional,l'Oar Gràcia de Sabadell. Els locals han fet un esforç enorme per contrarrestar la diferència d'alçada entre els dos conjunts i han imposat un ritme de joc molt alt. Tot i això, els sabadellencs s'han mostrat molt sòlids, no s'han deixat sorprendre i s'han acabat imposant en el marcador. A nivell individual un jugador ha destacat per sobre de la resta. Juanjo González, el veterà capità del Sant Cugat, ha estabert una nova marca personal després de fer 16 gols. Tot i la derrota, González creu que van fer un molt bon partit.

Juanjo González

Vem fer un partidàs però es nota molt la diferència d'alçada i de ritme

L'Oar és un equip molt jove però de molta qualitat. Amb totes les línies molt compensades i una gran banqueta. Després de realitzar una gran temporada, on han finalitzat tercers, ara són un dels principals favorits per endur-se la copa catalana. Per González la principal diferència entre tots dos conjuts és el potencial físic.

Juanjo González

El físic és la principal diferència entre els dos equips.Tenen gent molt alta que els permet obrir la defensa

Amb aquesta derrota els de De la Cruz es compliquen el passi a la següent ronda. Ara han de guanyar els dos partits que els queden i tot i així no depenen de si mateixos. El proper partit serà a Sant Cugat contra un altre equip de 1ª Nacional, l'Esplugues.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.