Berta Rodríguez i Nil Pedrós, a un pas de les semifinals a l'Estatal


  • Comparteix:

La santcugatenca Berta Rodríguez contribueix a la segona victòria de Catalunya al Campionat d'Espanya d'handbol juvenil. El conjunt català ha derrotat a Euskadi per 26 a 23. En la competició masculina, Catalunya derrota a Navarra per 36 a 21, tot i que Nil Pedrós no participa en el partit.

Dos de dos. Les seleccions masculina i femenina es mostren intractables a l'Estatal d'handbol. Aquest matí, doble victòria amb regust santcugatenc. En categoria masculina, a diferència d'ahir, el santcugatenc Nil Pedrós no ha disposat de minuts. Però el conjunt femení, amb Berta Rodríguez com a jugadora destacada, s'ha desfet d'Euskadi per 26 a 23, mentre que el conjunt masculí s'ha imposat a Navarra per 36 a 21. Tot i les dues victòries que ja han aconseguit les catalanes, no ha estat gens fàcil. Així ho explica Berta Rodríguez.


Berta Rodríguez

Hem patit una mica perquè els dos partits hem començat perdent i els hem remontat al final




Amb aquests resultats, els dos conjunts estan virtualment classificats per a les semifinals i hauran d'esperar a demà per saber si passen com a primers o segons de grup. Primer serà el torn de les noies, que a dos quarts d'onze del matí s'enfrontaran a Navarra. Tot i estar classificades és un matx important per quedar primeres de grup. Escoltem la jugadora santcugatenca.


Berta Rodríguez

Una tercera victòria ens permet quedar primeres i evitar la amfitriona, Andalusia



Posteriorment, els nois també es jugaran la primera plaça de grup contra Astúries a dos quarts d'una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.