Antoni Tortosa debuta com a tècnic de l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Toni Puntos deixa de ser l'entrenador del primer equip de l'Handbol Sant Cugat després de 7 mesos al capdavant del projecte. El seu substitut, Antoni Tortosa Peli, té per endavant la complicada missió de reconduir el joc de l'equip i allunyar-lo de la zona de descens. Tortosa tindrà la primera prova de foc aquest cap de setmana, al partit davant el Sant Martí Adrianenc 'B'.

El passat més de Juny, Toni Puntos es convertia en el nou entrenador del primer equip de l'handbol Sant Cugat. Des de llavors Puntos ha treballat amb l'equip amb l'objectiu de, com a mínim, jugar la promoció d'ascens de categoria. Els resultats, però, no han acompanyat. I 7 mesos més tard, l'Handbol Sant Cugat no només no es troba en zona d'ascens, sinó que haurà de suar de valent per mantenir la categoria. L'equip, amb Toni Puntos a la banqueta, ha sumat només 5 punts dels 22 possibles en el que portem de lliga. El balanç dels vermell-i-negres fins a la jornada 13 és de 2 victòries, 1 empat i 8 desfetes.

El nou tècnic, Antoni Tortosa Peli, ha començat a entrenar amb l'equip aquesta setmana i diumenge debutarà a la lliga, davant el Sant Martí Adrianenc 'B'. S'haurà de veure si Tortosa és capaç de reconduir l'equip i adreçar-lo a una zona més tranquil·la a la taula. El jugador vermell-i-negre Esteban Rodríguez assegura que ja en els primers entrenaments s'ha notat l'estil del nou tècnic.


Esteban Rodríguez

Al Peli ja el coneixem tota la plantilla. S'ha notat ràpidament la seva empremta




Diumenge, els santcugatencs s'enfronten a un rival directe per sortir de la zona de descens, el Sant Martí Adrianenc 'B'. El conjunt del Besòs està empatat a 5 punts amb l'Handbol Sant Cugat. Tots dos equips ocupen la penúltima plaça de la lliga. Per tant, un partit a vida o mort. Rodríguez explica la importància d'aquest matx.


Esteban Rodríguez

Si estem per sota o per sobre d'ells determinarà si podem mantenir la categoria


Aquest vital matx per les aspiracions santcugatenques es disputa diumenge a dos quarts d'una al Pav-3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.