L'Handbol Sant Cugat amb un calendari difícil per la permanència


  • Comparteix:

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat ja prepara la fase de permanència a la Lliga Catalana. Aquest diumenge debuta a casa davant l'Handbol Manyanet, un dels rivals més exigents i complicats. Els locals, que acumulen 6 punts de la lliga regular, són a 6 de la salvació, quan encara resten 12 partits per endavant.

L'Handbol Sant Cugat inicia aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la fase de permanència a la Lliga Catalana. En aquesta segona fase de la competició, els 12 equips participants inicien la lligueta amb els punts acumulats durant la lliga regular. Els rivals dels santcugatencs seran tots els del grup B. Així, els homes d'Antoni Tortosa se les veuràn amb l'Handbol Manyanet en primer lloc, l'OAR Gràcia, el CH Sant Fost, el Barberà, el Pardinyes i el Montcada. Recordem que els santcugatencs acumulen 6 punts de la fase prèvia, i que en aquests moments es troben a 6 de la salvació. Tot i que encara s'ha de confirmar, sembla que 6 equips d'aquests 12 seran els que finalment perdin la categoria.

Un dels rivals del Sant Cugat, i un dels homes que millor coneix l'equip local és Joan Sancho, actual entrenador de l'OAR Gràcia i durant molts anys tècnic de l'equip. Sancho explica què necessita el conjunt santcugatenc per mantenir la categoria.

joan sancho

Hauran de fer-se forts a casa i imposar-se en algun partit a domicili.


Un altre de les persones capacitades per analitzar la situació dels homes de Tortosa és Miquel Galvàn, tècnic de l'Handbol Granollers. Vallesans i locals s'han enfrontat en dues ocasions durant la lliga regular, sempre amb victòria del Granollers. Galvàn veu complicat que els santcugatencs puguin mantenir la categoria.

Miquel Galvàn

La veritat és que ho tenen magre


La veritat és que el conjunt vermell-i-negre ho té molt complicat per mantenir-se a la Lliga Catalana. Totes les opcions de salvació passen per puntuar en les primeres jornades de competició, tot i que els rivals no són dels més assequibles. Després d'una temporada molt fluixa i amb situacions complicades, ara toca salvar els mobles de pressa i corrents. Esperem que a l'hora de la veritat, l'Handbol Sant Cugat rendeixi més del que ho ha fet fins ara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.