Guanyar per no dir adéu a la permanència


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat continua amb la seva lluita per la permanència a la LLiga Catalana i aquesta jornada visita la pista del Barberà, penúltim classificat. Els santcugatencs es troben a sis punts de la permanència i afronten un matx decisiu.

L'Handbol Sant Cugat disputa una nova final aquesta jornada amb la seva lluita particular per mantenir-se a la categoria. Els santcugatencs venen de derrotar al Sant Fost, cuer del grup, i aquesta jornada visiten la pista del penúltim, el Barberà. En teoria, els locals no han de ser un gran obstacle pels vermell-i-negres ja que es troben en una dinàmica negativa com explica l'entrenador santcugatenc, Antoni Tortosa.

Antoni Tortosa

Si volem lluitar per la permanència, s'ha de guanyar a Barberà


El Barberà està a 3 punts dels santcugatencs i té la permanència a 9 punts. En canvi, els santcugatens sumen 10 punts i es troben a 6 de la zona tranquila. La dada que més sorprèn dels locals és que són el segon equip més golejador del grup, però també el segon més golejat. Un partit on els santcugatencs no poden deixar escapar els dos punts en joc si volen continuar pensant amb la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.