Tot preparat per aconseguir l'ascens


  • Comparteix:

El segon equip de l'Handbol Sant Cugat es prepara per iniciar diumenge vinent la fase d'ascens a segona catalana. Els homes de Joan Cinta, que han finalitzat segons del seu grup a la fase prèvia, s'enfrontaran al Garbí, l'Alcarràs i el Sant Vicenç dels Horts 'B', el que sembla el rival més dur per aconseguir l'única plaça que dóna accés a segona catalana.

Després d'una primera part de la temporada tranquila i plena de victòries, ha arribat l'hora de la veritat pel filial de l'Handbol Sant Cugat. Comença la fase d'ascens a segona catalana. Un tot o res, ja que tota la temporada es decideix en sis partits que es preveuen molt intensos. Els rivals, com tots els que arriben a aquesta fase final, són molt durs. El més assequible, l'Alcarràs. L'equip lleidetà ha compartit grup amb els vermell-i-negres a la primera fase. Tots dos equips s'han enfrontat en dues ocasions amb una victòria per a cada equip. Tot i això, els cinc punts de diderència a favor de l'equip de Joan Cinta demostra que els santcugatencs són millors. Un altre rival és el Garbí de Palafrugell. L'equip gironí, que ha fet una bona temporada, ha quedat segon del grup B, amb un balanç de 14 victòries en 18 partits. El que sembla el rival més dur del grup, però, és el segon equip del Sant Vicenç. L'equip del Baix Llobregat, primer del grup C a la primera fase, ha fet una primera fase molt bona.Comptabilitza 15 victòries, un empat i només dues derrotes. Uns números idèntics als de l'equip santcugatenc. Per tant, es preveu una dura lluita per aconseguir l'única plaça que dona accés a la segona catalana.
El primer assalt per l'ascens, diumenge vinent a Sant Cugat, on l'equip de Joan Cinta rebrà l'Alcarràs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.