A recuperar el tron


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat visita dissabte la pista del Cardedeu. Després de perdre el lideratge la passada jornada, els de Jordi de la Cruz confien en poder retallar diferències amb l'OAR Gràcia de Sabadell.

Els santcugatencs ja han assegurat, des de fa temps, la seva participació a la fase d'ascens. L'objectiu a partir d'ara doncs, és el d'intentar recuperar la primera posició del campionat de lliga per tenir més punts acumulats a la promoció d'ascens.
El rival en aquesta ocasió serà el Cardedeu, conjunt que lluita per la quarta plaça del campionat, l'última que dóna dret a lluitar pel títol. Els locals són quarts amb 25 punts, un per sobre el Creu Alta Sabadell i un balanç de 12 victòries, 6 derrotes i un empat.
De ben segur que els del Vallès Oriental posaran les coses difícils als de Jordi de la Cruz, en un matx previst per dissabte a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.