Un any més festa total de l'handbol santcugatenc


  • Comparteix:

Centenars de nens i nenes gaudeixen un any més de les Jornades d'Handbol Escolar que, any rere any, organitzen l'OMET i l'Handbol Sant Cugat. Enguany se celebrava la quinzena edició, una edició especial que ha mostrat un any més la bona salut de la base de l'handbol santcugatenc.

Quinze edicions, i això va a més. Prop de 450 nens han participat diumenge a la Jornada d'Handbol Escolar que s'ha celebrat al Pavelló de Can Llobet, a la Floresta. Un total de 39 equips, dels quals 12 eren vinguts de fora de la ciutat, han participat en aquesta nova edició de categories benjamí, aleví i infantil. En infantils el campió ha estat l'Handbol Granollers, mentre que el triomf en alevins i benjamins ha estat per Escola Avenç i Joan Maragall respectivament. Joan Sancho, coordinador d'aquesta jornada, destaca l'altíssim nombre de participants.


Joan Sancho

La valoració és molt positiva. Cada vegada vénen més equips de fora, i nosaltres aportem més equips.Fins i tot ens plantegem ampliar els horaris, ja que hem de dir que no a equips que volen participar. En general hi ha hagut un gran ambient, ha estat una festa



Aquesta és doncs una bona mostra de que la competició, amb quinze edicions a l'esquena, ja està més que afiançada. Així doncs, tal i com explica el mateix Sancho, des de l'organització ja es pensa en ampliar el format de la competició.


Joan Sancho

Ja fa anys que penso en innovar. Vem ser els primers en instal·lar aquest tipus de competició, que després ha estat molt copiat. S'ha de pensar molt bé, però jo no descarto ampliar el format de competició




Això demostra no només que l'handbol base santcugatenc gaudeix de bona salut, sino que a més, no para de crèixer.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.