Es retroben amb la victòria

L'Handbol Sant Cugat guanya a la pista del Cardedeu per 27 a 35 i continua en tercera posició. Els santcugatencs es retroben amb la victòria després de la última derrota davant el Vendrell.

Partit difícil per l'Handbol Sant Cugat aquesta jornada. Si ens fixem en el resultat final, Cardedeu 27 - Handbol Sant Cugat 35, tothom pot pensar que els santcugatencs s'han passejat sobre la pista, però no ha estat així. Partit fàcil? De cap de les maneres segons explica Ivan Carpio, jugador de l'Handbol Sant Cugat.

Ivan Carpio

Ha estat una victòria molt treballada i difícil

Els santcugatencs han fet una bona primera meitat i han marxat al descans amb un aventatge de 2 gols. A la represa els de Jordi De la Cruz han imposat un gran ritme destacant la seva bona defensa i un gran atac deixant el 27 a 35 definitiu. Després d'aquest triomf, els vermell-i-negres continuen tercers amb els mateixos punts que el segon, el Vendrell, i a dos del líder, l'OAR Gràcia B.

El proper partit dels santcugatencs serà aquesta jornada quan rebran al Sabadell, quart, a cinc punts dels vermell-i-negres. Resten dues jornades per acabar la fase regular i després iniciar la fase d'ascens. De moment l'equip va cumplint els objectius marcats.