2 punts més per l'ascens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat guanya per 27 a 26 al Sabadell. Els vermell-i-negres sumen dos punts importants de cara a la lligueta d'ascens.

Igual que en la primera volta, el partit entre el Sant Cugat i el Sabadell ha estat molt igualat. Aquest cop però, el partit ha finalitzat amb victòria santcugatenca.
Des del principi del matx els de Jordi De la Cruz s'han anat avançant al marcador, però els sabadellencs no han posat les coses fàcils en cap moment, i és que han econseguit empatar el marcador en vàries ocasions. D'aquesta manera s'arribava al descans amb 19 a 14 al marcador.
A la represa, la pressió dels vermell-i-negres davant la necessitat de la victòria, ha impedit que els de De la Cruz s'escapessin fàcilment, i que per tant juguessin amb tranquil·litat. És per això que durant el segon temps s'ha patit molt per por a un possible empat d'un Sabadell que cada cop anava apretant més. Finalment, victòria santcugatenca per 27 a 26 gols.
El tècnic santcugatenc fa una valoració d'aquest partit.

Jordi De la Cruz

Som superiors, però els nervis i la responsabilitat han equilibrat les forces



Amb la victòria d'avui els vermell-i-negres sumen dos punts importants per la lligueta d'ascens, que ja n'acumula 8. La jornada que ve, els de Jordi De la Cruz visiten al Sant Quirze, penúltim classificat. Partit de tràmit i sense dificutats pels vermell-i-negres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.