Debut triomfant

L'Handbol Sant Cugat s'estrena amb victòria, per 27 a 35 davant el Calella, a la fase d'ascens a Lliga Catalana. Concentració defensiva i eficàcia ofensiva, les claus d'un triomf obligat.

Si es vol jugar l'any vinent a Lliga Catalana, s'ha de guanyar a casa el Calella, probablement el conjunt més fluix del grup. L'equip vermell-i-negre ha deixat ben clar, ja des de l'inici de l'enfrontament, que saltava a la pista disposat a endur-se els dos punts. Una agressiva defensa i un atac molt segur han deixat una diferència de nou gols al descans, ja insalvable per als locals. Una victòria molt buscada, segons explica el tècnic Jordi de la Cruz.

Jordi De la Cruz

Aquest triomf és el que buscàvem, però ara cal ser seriosos i no fallar a casa

Tot i haver disputat tan sols un partit d'aquesta fase d'ascens, la propera jornada ja pot marcar el desenllaç de la lligueta. Pugen tres equips i l'Handbol Sant Cugat, segon classificat, rep la visita del Sant Fost, quart classificat. Tan sols dos punts separen tots dos conjunts i una victòria local suposaria donar un pas de gegant en les aspiracions d'ascens.