A una victòria de l'ascens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat guanya el Calella per 34 gols a 32 i té l'ascens a Lliga Catalana a només una victòria. Els santcugatencs tenen ara tres partits per aconseguir els dos punts que els falten per pujar de categoria.

La visita del cuer de la classificació i sense opcions de pujar de categoria, el Calella, havia de ser un tràmit per un Handbol Sant Cugat que després de l'ensopegada de la passada jornada havia de consolidar els partits a casa per assolir la Lliga Catalana. Però no ha estat així. Els santcugatencs s'han complicat la vida en un partit que han dominat i podrien haver acabat demanant l'hora a l'àrbitre si no fos perquè han aconseguit mantenir la renda de dos gols del descans.

Si bé el matx ha començat amb un sorprenent 0 a 2 pels visitants, ràpidament els homes de Jordi de la Cruz s'han posat les piles i han aconseguit posar-se per davant al marcador, amb una diferència que ha arribat a ser de 5 gols. Una distància que semblava suficient, i més contra un rival que ha arribat a Sant Cugat curt d'efectius. Però a la represa els visitants han aprofitat el mal inici dels vermell-i-negres i han pogut empatar el partit. El veterà jugador santcugatenc Juanjo González s'ha mostrat crític pel joc de l'equip contra un rival que es presentava tan assequible.

Juanjo González

Ens hem complicat la vida nosaltres mateixos contra un equip que ha vingut a passar l'estona perquè no es jugava res


Al final, però, s'ha aconseguit la victòria. Triomf important perquè deixa els santcugatencs a només dos punts de l'ascens. O el que és el mateix: una victòria. Això significa que la propera jornada a la pista del Sant Fost, l'Handbol Sant Cugat podria convertir-se en nou equip de Lliga Catalana. Però, si es falla, encara quedarà un partit com a local i on es preveu festa grossa per celebrar l'ascens.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.