Altes i baixes per la nova categoria


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat afronta la nova temporada amb gran moviment. Si bé la banqueta segueix igual, les circumstàncies fan que el capítol de fitxatges estigui mogut.

El conjunt de Jordi de la Cruz va fer, l'any passat, una temporada més que brillant. Aconseguir l'ascens i guanyar la Copa Catalunya demostra que l'equip santcugatenc va ser una de les referències, i, en part, això ha portat que molts jugadors del club hagin estat temptats per deixar Sant Cugat. La veterania també ha fet que molts jugadors hagin deixat la disciplina de l'equip, i això comporta molts canvis.

Així doncs, els moviments són constants. Deixen l'equip el veterà Juanjo González després de 29 temporades al club, així com Guillaume i Ivan Carpio. Bernat Tous marxa a l'Esplugues, i un altre Bernat, Anducas, deixa l'equip per qüestions d'estudis.

A aquesta espantada de jugadors, el club, de moment, ha fitxat dos jugadors nous: Gorka Herrero, del Granollers, i Alejandro Bejarano, del Sant Esteve Sesrovires. I encara s'està a l'espera del futur de Xavi Rius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.