L'Handbol SC prepara monitors de primer nivell


  • Comparteix:

Una trentena de jugadors de l'Handbol Sant Cugat, d'entre 16 i 20 anys, fa durant aquests dies un curs de monitor de primer nivell. La primera part del curs acabarà dimecres i es reprendrà per Nadal amb una segona fase, organitzada per la federació catalana.

Des de dimarts, vint-i-vuit jugadors i dues jugadores de diferents categories -cadet, juvenil i sènior- reben un curs teòric i pràctic per formar-se com a monitors. Tots ells hauran de completar fins dimecres que ve 40h lectives. Amb això acabaran la primera fase del curs, que continuarà per Nadal, impartit ja per la federació catalana d'handbol. Després d'aquest curs els jugadors rebran el títol de monitor de primer nivell.

La primera part d'aquest curs de monitor d'handbol es fa a les instal·lacions municipals de la Rambla del Celler i Can Llobet a la Floresta, impartits per dos entrenadors de nacional, Antoni Tortosa 'Peli' i Pere Arbona.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.