Arrenca la lliga


  • Comparteix:

La segona catalana d'handbol inicia la lliga aquest cap de setmana. Els dos conjunt locals que juguen en aquesta categoria, l'Handbol Sant Cugat B i el Club Handbol Lubesa Valldoreix, debuten com a visitants, a les pistes del Sant Esteve Sesrovires i el Fornells respectivament.

Després d'aconseguir la permanència a la segona catalana, els dos conjunts locals, inicien aquest cap de setmana la lliga amb l'intenció de no passar-ho tan malament com la temporada passada. D'una banda, el Club Handbol Lubesa Valldoreix, que s'ha reforçat en totes les seves línies i que estrena entrenador, Txema Epelde, debuta a la pista de l' AE Fornells. El president de l'entitat verd-i-negra, Iván Martínez, valora la situació de l'equip en aquesta arrencada de la lliga.


Iván Martínez

La junta directiva hem treballat molt, tenim una plantilla de 20 jugadors i el nou entrenador. Tenim moltes esperances.



D'altra banda, l'Handbol Sant Cugat B, que en principi havia de jugar a 3ª Catalana però que finalment, i com a conseqüència de la renúncia d'un equip ha aconseguit una plaça per jugar a 2ª, disputarà el primer partit de lliga a casa del CH Sant Esteve Sesrovires, equip que l'any passat va aconseguir l'ascens de la mà del tècnic santcugatenc Dani Gómez.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.