Debut amb derrota


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd per 39 a 28 a la pista del Gavà, en el debut oficial a la Lliga Catalana. Els de Jordi de la Cruz han caigut amb claredat en una de les pistes més complicades de la categoria.

Ja sabíem que a la pista de l'Handbol Gavà seria molt complicat sumar-hi punts. Però el que no esperàvem era un resultat tant contundent. Onze gols de diferència entre tots dos conjunts.
El tècnic Jordi de la Cruz, satisfet amb l'actitud dels seus homes, lamenta però la falta de concentració dels santcugatencs, que han deixat escapar el partit en tan sols cinc minuts.

Jordi de la Cruz

Vàrem començar força bé, però un parcial de 0 a 7 en contra va decidir el partit


Però els santcugatencs són un equip molt jove i aquest ha estat el primer partit de lliga, per tant hi ha encara molt marge de millora. La propera ocasió serà a casa, diumenge vinent, davant el Bordils. Un rival també complicat, com tots els que es trobaran els santcugatencs en aquesta Lliga Catalana. L'objectiu, la permanència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.