A la tercera ha d'anar la vençuda


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat visita dissabte la pista del Sant Martí Adrianenc 'B'. Els santcugatencs han perdut els dos primers partits i busquen els primers punts de la temporada a la difícil pista adrianenca.

Revàlida per l'equip de Jordi de la Cruz. Els vermell-i-negres han perdut els dos partits que han jugat fins ara (pallissa a la pista del Gavà i derrota, a casa, davant el Bordils) i no poden badar si no volen veure's condemnats a l'última posició a les primeres de canvi.
Els santcugatencs han pagat un preu alt per la joventut de la plantilla i pel fet que debutaven a Lliga Catalana després de passar l'any passat a Primera. Tot i això, el fet de jugar contra un filial iguala en certa manera la poca experiència de la plantilla.
Els adrianencs, però, no ho posaran gens fàcil. De moment, el Sant Martí ha sumat dos punts. A la primera jornada, van perdre a casa davant el Vallehermoso Banyoles (29-31) i a la segona van guanyar a domicili l'HC Manyanet amb solvència (26-32).
L'any passat es van trobar a la fase d'ascens, amb un saldo positiu pel rival, que es va imposar en els dos partits. Tot i això, el jove extrem Martí Tous ho té clar: s'ha de sortir a guanyar.


Martí Tous

Sortirem a guanyar. És un equip que coneixem perfectament





L'única baixa serà la de Marcel. El partit es juga dissabte a partir de les quatre de la tarda (16:00) a Sant Adrià del Besòs.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.