I ja en van dues...


  • Comparteix:

Nou cap de setmana nefast per als dos conjunts santcugatencs que militen a la Segona Catalana. Desfeta del Club Handbol Lubesa Valldoreix a Sant Joan Despí per 27 a 19, i derrota també del filial de l'Handbol Sant Cugat per 33 a 27 a Amposta.

Ja van dues jornades consecutives on cap dels dos equips aconsegueix sumar un sol punt. Pel que fa als valldoreixencs, s'ha repetit la història del passat cap de setmana, on un fort parcial d'inici en contra durant els primers minuts d'enfrontament els ha condemnat. Derrota de vuit gols, que si bé no ha de fer saltar cap alarma, si que convé un replantejament. Els de Txema Epelde són setens a la classificació amb 2 punts de 6 possibles.

Pel que fa als vermell-i-negres, derrota a Amposta de 6 gols de diferència. Bona resposta dels santcugatencs en un camp molt complicat, però els de Joan Cinta necessiten començar a sumar punts ja. De fet, el filial de l'Handbol Sant Cugat és cuer del grup 1, on encara no ha sumat cap punt. L'entrenador és conscient que cal una victòria aviat, però també que el seu és un equip en projecció.

Joan Cinta

Hem de començar a sumar punts perquè sinó costarà molt la remuntada, però també ens hem enfrontat a equips de la part alta. Estem recuperant gent lesionada i anirem creixent.


Els dos equips santcugatencs tindran una nova oportunitat per sumar els tres punts el proper cap de setmana, el Club Hanbol Lubesa Valldoreix contra el Juventut Hanbol Mataró B, i l'Hanbol Sant Cugat contra l'equip de Sant Joan Despí.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.