Derrota esperada


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat encaixa una nova derrota

L'Handbol Sant Cugat encaixa una nova derrota

L'Handbol Sant Cugat perd a la pista del Mataró per 37 gols a 25. L'equip santcugatenc encaixa una nova derrota contra el primer classificat i segueix cuer a la classificació de la Lliga Catalana.

Els de Jordi de la Cruz sumen la novena derrota contra un rival difícil a la dotzena jornada i continuen sense guanyar. La primera part ha estat clau al partit; els vermell-i-negres han potenciat en tot moment el contraatac i la defensa per tal que l'equip rival no marqués. El matx ha estat molt igualat fins al minut vint, que és quan el Mataró s'ha avançat al marcador amb quatre gols.

A la represa l'equip local ha sortit massa relaxat i no ha pogut amb el rival. El Mataró ha estat clarament superior i ha dominat el que quedava de partit arribant al final amb una diferència de dotze gols.

Escoltem el jugador santcugatenc Martí Tous.

Martí Tous

Hem fet una primera part bastant bona. La segona ha estat dominada en tot moment pels rivals i nosaltres ens hem relaxat


Tot i que el partit s'havia plantejat per millorar tècnicament, els santcugatencs estan baixos de moral i necessiten una victòria ja.
La setmana vinent tindran una nova oportunitat contra el Palautordera, el segon classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.