Cita amb la història


  • Comparteix:

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix s'enfronta diumenge a l'Igualada, en el partit que decidirà quin dels dos conjunts participa a Lliga Catalana. Les de l'Anoia parteixen com a equip favorit, però les valldoreixenques porten més de 2 mesos invictes.

A partit únic i a camp neutral. D'aquesta manera es decidirà, diumenge a partir de tres quarts de dotze del migdia a les instal·lacions que la Federació Catalana disposa a Cerdanyola, quin dels dos equips participa a la Lliga catalana i quin altre ho fa a Primera. Els pronòstics se situen a hores d'ara amb les d'Igualada, que són un dels conjunts que han format part del nivell-A en aquesta primera fase, tot i que no han aconseguit guanyar cap partit.
Les valldoreixenques, enmarcades al Nivell-B, han aconseguit classificar-se com a tercer millor segon classificat després d'una primera fase espectacular. L'última derrota data del 26 d'octubre. Des d'aleshores, les noies que entrena Jordi Bursó han guanyat tots els seus enfrontaments. Un balanç extraordinari per al segon any en competició d'aquest equip. Ara toca aconseguir el que seria la cirereta a una temporada magnífica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.