Busquen la 3a victòria a casa


  • Comparteix:

Imatge del partit entre l'HSC i el Banyoles

Imatge del partit entre l'HSC i el Banyoles

L'Handbol Sant Cugat rep diumenge un rival directe de la lluita per la permanència. Els de Jordi De la Cruz s'enfronten al Manyanet amb la intenció de sumar els 2 punts de la victòria.

Tot i tenir la permanència a 8 punts, els vermell-i-negres encara no llancen la tovallola i segueixen confiant en guanyar per seguir sumant i salvar la categoria.
Aquesta jornada els de Jordi De la Cruz, penúltims a la classificació tenen una bona oportunitat d'aconseguir el triomf davant el Manyanet, quart classificat per la cua.
El jugador santcugatenc, Martí Nicolau, confia en aconseguir la tercera victòria com a local.


Martí Nicolau

Tenim moltes ganes de guanyar. A casa hem guanyat dos partits consecutius.


Tot i situar-se molt a prop a la taula classificatòria, 8 punts són els que separen els dos conjunts. L'Handbol Sant Cugat suma 7 punts, fruit de 2 victòries, 3 empats i 16 derrotes. De la seva banda el Manyanet, que en suma 15, presenta un balanç de 6 victòries, 3 empats i 11 derrotes.

Diumenge a dos quarts d'una del migdia (12:30), al Pav 3 de la Rambla del Celler, l'Handbol Sant Cugat rep l' HC Manyanet amb la intenció d'aconseguir la tercera victòria consecutiva com a local.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.