Fins aviat


  • Comparteix:

Es volen despedir amb una victòria

Es volen despedir amb una victòria

L'Handbol Sant Cugat es despedeix de la Lliga Catalana a la pista del segon classificat, el Palautordera. Els santcugatencs no s'han adaptat bé al ritme de la categoria i la temporada vinent intentaran recuperar la plaça a la Lliga Catalana.

Potser d'aquí un any l'Handbol Sant Cugat estarà disputant la fase d'ascens a Lliga Catalana, però la realitat és que avui disputa la darrera jornada en aquesta competició i la temporada vinent estarà a Primera Catalana. L'equip no s'ha sabut adaptar a la Lliga Catalana, i el seu retorn a aquesta categoria només a durat una temporada.

Un comiat que faran davant d'uns dels equips més forts de la competició. El Palautordera és segon i vol conservar aquesta posició per poder optar a entrar a la fase d'ascens. És per això que el conjunt local sortirà a per totes davant un Handbol Sant Cugat que com afirma el seu entrenador, Jordi de la Cruz, vol acomiadar-se donant una bona imatge.

Jordi de la Cruz

Intentarem acabar amb bones sensacions, però és una pista difícil perquè ells es juguen molt.


Dissabte a les vuit del vespre (20:00h) Palautordera-Handbol Sant Cugat. Després de Setmana Santa, els santcugatencs disputaran la Copa Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.