El Valldoreix femení, a un sol triomf de les 'semis'


  • Comparteix:

Imatge de l'equip

Imatge de l'equip

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix és a un sol triomf de disputar la fase final de Primera Catalana. A falta de tres jornades pel final de la lliga regular, les verd-i-negres segueixen primeres a quatre punts de segon i tercer classificats, Canovelles i Granollers, que encara s'han d'enfrontar entre ells.

Després d'aconseguir guanyar tots els partits d'aquesta fase regular, ara el Valldoreix té ben a tocar les semifinals de la Primera Catalana. Els queden tres partit per acabar i si aconsegueixen un únic triomf en algun d'aquests tres enfrontaments, el conjunt valldoreixenc jugarà la fase final. Mireia Julià és una de les capitanes.

Mireia Julià

Ho tenim tot bastant de cara i estem totes molt contentes






Però el conjunt verd-i-negre no pot baixar el ritme, com ha fet aquest darrer cap de setmana. Han guanyat d'un sol gol, 18 a 19, a la pista del penútlim classificat, el Sant Boi, que ha jugat amb una jugadora menys durant tot el partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.