El Valldu es queda sense ascens

Handbol

Publicat el 20/mai/09 per Redacció

L'Handbol Valldoreix no aconsegueix l'ascens a la Primera Catalana. Els de Dani Gómez finalitzen setens a la fase d'ascens i es queden a tres punts de pujar de categoria. L'Handbol Sant Cugat B segueix millorant els resultats i apropant-se a la zona de permanència.

Finalment no ha pogut ser. El Club Handbol Valldoreix no jugarà l'any vinent a la Primera Catalana. Els verd-i-negres, que han dut a terme una excel·lent temporada, han vist l'ascens a tocar a falta de dues jornades per acabar. Dos partits on els valldoreixencs no han estat al seu nivell habitual de joc i que han acabat perdent. I amb les dues derrotes, s'ha perdut també la possibilitat de pujar de categoria.
Però no podem oblidar que l'objectiu inicial d'aquest conjunt era la permanència, i que per tant la temporada ha estat tot un èxit. Així ho creu el president del club, Ivan Martínez.

Ivan Martínez

Des de la junta estem molt contents amb els resultats, perquè la plantilla era dissenyada per mantenir-se a la categoria. Voliem agrair l'esforça tothom

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Pel que fa a l'Handbol Sant Cugat B, el conjunt que entrena Joan Cinta, és cada vegada més a prop de la permanència. No només pels bons resultats de les darreres jornades, sinó perquè la compensació d'altres categories ha reduït el nombre de places de descens de vuit a sis equips. Un fet que ha situat els santcugatencs a quatre punts de la permanència quan resten quatre jornades per acabar la competició. El president del club, Josep March, assegura que tot i créixer les possibilitats de salvar-se, encara queda molta feina per fer.

Josep March

Estem més a prop, però costarà, serà difícil i no depenem de nosaltres mateixos

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Aquest cap de setmana els santcugatencs s'enfronten a La Salle Montcada, dissabte a dos quarts de nou del vespre.