Sense novetats per retornar a Lliga Catalana


Temes relacionats

L'Handbol Sant Cugat ja té nou entrenador (24/jun/09)


  • Comparteix:

Zero altes i baixes al primer equip de l'HSC

Zero altes i baixes al primer equip de l'HSC

L'Handbol Sant Cugat comptarà amb la mateixa plantilla la temporada vinent per intentar el retorn a la Lliga Catalana. El conjunt vermell-i-negre estarà molt més coordinat amb el segon equip i no es planteja cap fitxatge per reforçar-se.

El nou entrenador, Xavier Fernández, no ha donat cap baixa i tampoc no ha demanat cap més reforç. La plantilla del primer equip estarà configurada amb els mateixos catorze jugadors que la temporada 2008-2009 i només comptarà amb el suport de tres o quatre jugadors del B que continuaran amb fitxa del segon equip. Un dels objectius està posat en recuperar la categoria però, segons l'entrenador, el més important és que el grup agafi experiència i es doni continuïtat a una plantilla molt jove.

Xavier Fernández

El projecte és de donar-li consistència al grup. Amb els jugadors que tenim, a veure on podem arribar.








De cara a la propera temporada els dos primers conjunts de l'Handbol Sant Cugat treballaran molt més coordinats i els entrenadors parlaran més estretament dels jugadors que aniran reforçant el sènior A per fer la plantilla més competitiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.