Uns comptes 'equilibrats i positius'

L'HSC acaba l'any amb una situació econòmica equilibrada

Handbol

Publicat el 3/des/09 per Pablo Vazquez

El club Handbol Sant Cugat (HSC) convoca els seus socis a l'assemblea ordinària anual, que se celebra l'11 de desembre. L'acte servirà per aprovar els comptes de la temporada passada, 'equilibrats i positius' segons el president del club, Josep March, i per aprovar els pressupostos de l'actual exercici.

Amb l'any a punt d'acabar, arriba l'assemblea ordinària anual de l'HSC amb l'objectiu d'aprovar els comptes de l'exercici 2008-2009 i els pressupostos del 2009-2010. El club informa que ha estat un exercici equilibrat, que servirà per afrontar la disminució d'ingresos provocada per la crisi en aquesta nova temporada.

El president de l'HSC, Josep March, valora positivament la situació econòmica del club i destaca el projecte esportiu, centrat en els jugadors de la casa, pel qual aposta el club.

Josep March

Ha estat un balanç equilibrat i positiu. Ha estat un exercici bo per nosaltres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



S'aprofitarà l'acte per fer seguiment del projecte esportiu i social del club i per escoltar les opinions dels socis. L'assemblea se celebra demà a les vuit del vespre (20:00h) a la Sala Aula del Pav-2 de la Rambla del Celler.