Suspès per una porteria trencada


  • Comparteix:

El partit entre l'Handbol Sant Cugat i La Salle Bonanova se suspèn pel mal estat d'una de les porteries del PAV-3 de la Rambla del Celler. Els clubs i la Federació Catalana d'Handbol hauran de posar-se d'acord per trobar una data per disputar el partit. S'ha plantejat que aquest dia sigui el dimecres 7 d'abril, just després de Setmana Santa.

El matx anava a començar amb retard ja que el partit anterior s'ha allargat. Però durant l'escalfament, els col·legiats han vist una porteria que es movia. El motiu, tots dos escaires estaven desencaixats i una de les bases del pal tenia els cargols molt fluixos. Per aquest motiu, i a falta d'una porteria de recanvi, els àrbitres han decidit suspendre el partit, malgrat des del club santcugatenc s'ha plantejat disputar el matx en un dels altres dos pavellons de la Rambla del Celler.

L'entrenador del club santcugatenc, Javi Fernández comenta el mal estat de la porteria.

Javi Fernández

La porteria està malament. Fa dues o tres setmanes que s'ha notificat a la junta directiva però de moment està així la cosa.



El proper cap de setmana s'atura la competició per les vacances de Setmana Santa. Posteriorment tots dos equips hauran de fixar una data aquest partit. Data que podria ser el dimecres 7 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.