No han pogut conservar la categoria


  • Comparteix:

Els santcugatencs no han pogut mantenir la categoria

Els santcugatencs no han pogut mantenir la categoria

L'Handbol Sant Cugat jugarà la propera temporada en Primera Catalana després de perdre la categoria ara fa unes setmanes. Els santcugatencs han acusat la falta d'experiència i la joventut de molts dels seus homes en una lliga tan competitiva com la Lliga Catalana. Els santcugatencs només podrien conservar la categoria si es produís una reestructuració de la competició.

Malgrat tenir una bona plantilla, amb jugadors molts joves i amb molta projecció, els santcugatencs no han estat capaços de mantenir-se en Lliga Catalana després d'aconseguir la permanència la temporada pasada als despatxos. Enguany, tot i començar molt bé la temporada, on van arribar a ser quarts, els santcugatencs van acumular una ratxa de deu derrotes consecutives que els van deixar en una situació molt complicada de permanència.

Un descens que per l'entrenador del club santcugatenc, Javi Fernández, ja estava asumit des de feia jornades. Tot i haver perdut la categoria, els vermell-i-negres no s'han donat per vençuts i han continuat intentant sumar el màxim de victòries possible.

En moments puntuals, amb el partits igualats fins el final, els santcugatencs no han estat capaços de decidir la balança al seu favor, perdent els partits en els darrers moments. Unes derrotes que pel president de l'Handbol Sant Cugat, Josep March, han vingut provocades per la falta d'experiència dels jugadors en els partits ajustats.

Després de la suspensió del darrer partit de lliga davant La Salle Bonanova pel mal estat d'una de les porteries del PAV-3, ara el club santcugatenc té encara dos partits de lliga. Una Lliga Catalana que si no es produeix una restructuració de les categories a final de temporada, no disputarà el club santcugatenc en el curs 2010-2011. Però l'equip és jove i hi ha una bona fornada de jugadors joves com Lluís Calvera, els germans March, Gorka Herrero o Martí Tous. Ells són el futur del club santcugatenc.

REPORTATGE HANDBOL

Escolta aquest reportatge






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.