Tercer lloc de les cadets de l'Handbol Sant Cugat

Plantilla del cadet femení de l'HSC

Handbol

Publicat el 30/mar/10 per Pablo Vazquez

L'equip cadet femení de l'Handbol Sant Cugat ha acabat tercer a la fase final de la Primera Catalana, disputada aquest cap de setmana a Sant Joan Despí. Les vermell-i-negres, que arribaven a aquesta fase final com a segones de grup, van vèncer el Vic (32-19) al partit pel tercer i quart lloc.

Sant Joan Despí ha estat la seu d'una fase final que ha enfrontat La Roca B, el Vic, el Sant Joan Despí i l'Handbol Sant Cugat. Les vermell-i-negres, com a segones de grup, s'enfrontaven a La Roca B, primera de grup, en una semifinal que van pedre (42-18) dissabte. Un resultat que les va deixar fora de la gran final de diumenge, que van disputar La Roca B contra les amfitriones i que va acabar amb victòria roquerola.

Les cadets de l'Handbol Sant Cugat van jugar el partit pel tercer i quart lloc contra el Vic, aconseguint un triomf que les convertia en terceres de la Primera Catalana.

L'entrenador de les vermell-i-negres, Martí Nicolau, destaca el mèrit d'una plantilla formada per jugadores molt joves i amb poca experiència.

Martí Nicolau

Tenint en compte que tenim jugadores de primer any i jugadores que juguen una categoria per sobre, ha anat tot molt bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i aquest excel·lent resultat, Martí Nicolau recorda que l'objectiu de l'equip continuarà sent disfrutar de l'esport i promoure l'handbol femení.