Farts de la intromissió dels grans


  • Comparteix:

L'equip infantil de l'Handbol Sant Cugat d'aquesta temporada

L'equip infantil de l'Handbol Sant Cugat d'aquesta temporada

L'Handbol Sant Cugat es reuneix amb els pares de l'infantil masculí del club per informar del descontentament amb la política de fitxatges del Futbol Club Barcelona. L'intent de fitxatge de dos jugadors de l'equip santcugatenc per part del club blaugrana ha provocat aquesta situació.

L'Handbol Sant Cugat es va reunir amb els pares dels jugadors de l'infantil per l'intent de fitxatge per part del Futbol Club Barcelona. El cas no és un fet aïllat ja que cada any els millors clubs de Catalunya intenten fer-se amb els serveis de nois cada cop menors. La situació ha arribat a un extrem que el club santcugatenc ha volgut mostrar el seu rebuig. La directiva santcugatenca creu que els jugadors d'aquestes edats han de seguir gaudint de l'esport i la formació que els proporciona un club com el seu.

El director tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Josep Ibáñez, es mostra crític amb la política de fitxatges dels grans clubs.

Josep Ibañez

Ens sembla malament que els clubs més poderosos facin equips de base amb el treball dels modestos.



Tot i això, des del club s'han compromés a facilitar els contactes que el Futbol Club Barcelona volgués tenir amb els pares dels jugadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.