O'Callaghan, a Cugat tv: 'Aquest homenatge és un somni'


  • Comparteix:

Xavier O'Callaghan al plató de Cugat tv

Xavier O'Callaghan al plató de Cugat tv

L'exjugador de la secció d'handbol del Barça Xavier O'Callaghan assegura, en una entrevista a Cugat tv, que l'acte d'homenatge que li retrà el club diumenge és la culminació d'un somni i de tota la seva trajectòria esportiva al club. L'actual gerent de la secció, s'ha mostrat comprensiu amb les crítiques de l'Handbol Sant Cugat respecte a la política de fitxatges de la base del club blaugrana, tot i que ha reivindicat la tasca del Barça com a promotor de l'handbol a la ciutat. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

O'Callaghan va estar 18 temporades al primer equip del Barça, on va guanyar 53 títols, entre ells set Copes d'Europa. L'any 2005 va retirar-se i aquest diumenge, en el partit d'anada dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el Vészprem hungarès, el club li retrà un homenatge i retirarà el dorsal que sempre va lluir a l'esquena, el número 4. Per al resident a Mirasol, aquest és un somni que no es podia arribar a imaginar i que serveix per posar el punt i final a tota una trajectòria esportiva a l'entitat.

Xavier O'Callaghan

Per mi és el final somiat. L'última cosa que faré en la meva carrera esportiva.



El 2005, "Oca" va canviar la pista pels despatxos, on ocupa el càrrec de gerent de la secció d'handbol. Darrerament, ha viscut la polèmica entre l'Handbol Sant Cugat i el Barça, on l'entitat local ha manifestat les seves discrepàncies amb la política de fitxatges de base dels culers i de la forma en que aquests fitxatges s'han poduït. O'Callaghan s'ha mostrat comprensiu amb l'HSC, tot i que també ha reivindicat la tasca de promoció del Barça a l'handbol de la ciutat.

Xavier O'Callaghan

Entenc la posició de l'Handbol Sant Cugat, però crec que nosaltres intentem compensar-ho.






Xavier O'Callaghan viu a Mirasol des de l'any 1997, ara fa 13 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.