Perden però donen una bona imatge


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat perd 28 a 22

L'Handbol Sant Cugat perd 28 a 22

L'Handbol Sant Cugat cau derrotat (28-22) en el segon partit de la Copa Catalana davant el Mataró. Els santcugatencs donen una gran imatge i es mostren com un equip competitiu. El tècnic vermell-i-negre, Xavier Fernández, es mostra molt satisfet amb la feina que han fet els seus nois.

L'enfrontament d'aquest dissabte dels santcugatencs no era gens fàcil. El Mataró, sisè classificat de la Primera Nacional, venia de derrotar amb una diferència de 22 gols al Poble Nou.
La consigna dels vermell-i-negres ha estat ser competitius en tot moment i intentar fer-ho el millor possible, dit i fet. La primera meitat els santcugatencs han arribat a avançar-se al marcador, però amb el pas dels minuts, i sobretot al segon temps, el cansament físic ha passat factura als vermell-i-negres. Al final 28 a 22. El tècnic, Xavier Fernández, es mostra satisfet amb el partit.

Xavier Fernández

És un equip que està per sobre nostre. El nostre objectiu era ser competitius, i és el que hem fet. La valoració és molt positiva.




La propera jornada l'Handbol Sant Cugat s'enfronta al Poble Nou.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.