Dues santcugatenques, preseleccionades per la Federació


  • Comparteix:

La Federació treballa en la formació de noves jugadores

La Federació treballa en la formació de noves jugadores

Dues jugadores infantils de l'Handbol Sant Cugat, Berta Madueño i Laura Jover, han estat convocades de cara al procés de selecció de la Federació Catalana d'Handbol per formar part del Centre d'Alta Tecnificació d'Esplugues. En total, 33 jugadores d'aquesta categoria que seran valorades durant dos entrenaments, aquest diumenge i el proper, a les instal·lacions de la Federació a La Guiera, a Cerdanyola.

S'han creat dos grups o processos de selecció. El del Montsià, amb seu a Amposta, i el del Baix Llobregat, amb seu a Esplugues. En aquest darrer, és on han estat preseleccionades Berta Madueño i Laura Jover, juntament amb 31 noies més. D'aquest grup, la Federació farà una tria per definir quines són les jugadores que estaran tota la temporada concentrades al Centre d'Alta Tecnificació d'Esplugues.

Aquest diumenge, de dos quarts de 10 i fins les dues del migdia, passaran les proves físiques i la primera sessió d'entrenament. Diumenge vinent, dia 16, serà l'última sessió. També des de dos quarts de 10 però fins a dos quarts de nou del vespre, on hi haurà les valoracions mèdiques, els entrenaments i algun partit amistós.

La santcugatenca Andrea de la Torre és una de les responsables tècniques de la Federació, ja que forma part de l'equip tècnic de la selecció catalana infantil femenina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.