El CAR Sant Cugat és la seu del 3r Centre de Tecnificació d'Handbol femení

La federació catalana vol potenciar l'handbol femení

Handbol

Publicat el 28/set/10 per Joan Garcia

El nou Centre Tecnificació d'Handbol femení juvenil està en funcionament des d'aquest mes al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. La Federació Catalana d'Handbol suma així el seu tercer centre dins del programa 'Pla de millora de l'hanbdol femení'. La coordinadora del nou centre de tecnificació, Dolores Martín, creu que el CAR és el lloc ideal per millorar la formació i progressió de les jugadores.

Un total de 12 jugadores en edat juvenil vingudes de tota Catalunya ja han iniciat els entrenaments al nou Centre de Tecnificació d'Handbol femení al CAR de Sant Cugat. Les jugadores estudien pel matí i per la tarda s'entrenen: tres dies al CAR i dos amb els seus respectius clubs.

Després de la Blume d'Esplugues i el centre d'Amposta de categoria cadet, la federació catalana suma el seu tercer centre de tecnificació femení. La coordinadora del nou centre, Dolores Martín, creu que l'emplaçament del CAR és ideal pel treball que es realitza amb les jugadores.

Dolores Martín

El CAR és el lloc ideal per aquest centre de tecnificació d'handbol femení.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Dolores Martín també ha explicat quines són les diferències més evidents entre els altres dos centres i el de Sant Cugat.

Dolores Martín

Exigim més a les jugadores juvenils perquè puguin competir a nivell més alt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Martín espera que aquest nou centre sigui un punt de millora per l'handbol femení i que algun dels tres conjunts catalans que militen a la Divisió d'Honor B (Castelldefels, Amposta i Lleida) puguin assolir l'ascens aquesta temporada a la màxima categoria de l'handbol estatal. De moment són 12 les jugadores que formen part d'aquest nou Centre de Tecnificació d'handbol femení juvenil al CAR de Sant Cugat.