Visita complicada per l'Handbol Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'equip vermell-i-negre

Imatge d'arxiu de l'equip vermell-i-negre

L'Handbol Sant Cugat visita la pista de la Salle Montcada, divendres a les deu de la nit. Tots dos rivals arriben a la tercera jornada de la Lliga Catalana empatats a dos punts a la classificació i després d'haver guanyat el partit del passat cap de setmana.

El PAV-3 de la rambla del Celler va presenciar diumenge la primera victòria de la temporada de l'Handbol Sant Cugat, que va vèncer (33-30) el BM Granollers C. Els vermell-i-negres van protagonitzar una gran remuntada, capgirant un marcador de vuit gols en contra.

Només cinc dies després, els homes de l'entrenador de l'Handbol Sant Cugat Javier Fernández tornaran a vestir-se de curt per enfrontar-se a la Salle Montacada. Un rival amb una pista sempre complicada segons el tècnic santcugatenc.

Javier Fernández

És un camp difícil, sempre és complicat.



De la seva banda, la Salle Montacada va guanyar (29-30) a la pista del Parets en l'última jornada. Amb nomes dues jornades disputades, els montcadencs estan situats en novena posició a la taula, tot just un lloc per sobre de l'Handbol Sant Cugat. El partit, divendres, a les deu del vespre, a la pista de la Salle Montcada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.