Ascens assolit


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix aconsegueix l'ascens a la Lliga Catalana, després d'imposar-se (16-17) al Sant Esteve Sesrovires en el partiu decisiu de la fase d'ascens. Les jugadores verd-i-negres transformen el gol de la victòria a l'últim segon de partit. A la nova categoria s'enfrontaran a conjunts de primer nivell com el Granollers o el Molins de Rei.

Objectiu assolit. Després de caure en el primer partit de la fase d'ascens contra La Roca, el conjunt dirigit per Ramon Salmurri ha superat les adversitats i ha aconseguit guanyar els altres dos partits per aconseguir l'ansiat ascens. Contra el Cardedeu van guanyar de cinc gols (19-24) mentre que en el tercer i definitiu matx contra el Sant Esteve Sesrovires han hagut d'esperar a l'últim segon de partit per certificar la plaça a Lliga Catalana (16-17). Les jugadores verd-i-negres han estat capaces d'imposar-se en atac amb una circulació ràpida de la pilota, que durant el primer temps no havien aconseguit. La jugada decisiva ha arribat en l'últim atac valldoreixenc. Quan només faltava un segon per a l'acabament i amb les rivals amb dos jugadores menys per una doble exclusió, l'Handbol Valldoreix ha aconseguit el gol del triomf i l'ascens a la Lliga Catalana.

L'entrenador de l'equip, Ramon Salmurri, explica la dificultat del matx.

Ramon Salmurri

Sabíem que ens ho jugaríem tot contra el Sant Esteve Sesrovires. És un partit molt complicat.




Comença una nova etapa per a les jugadores de l'Handbol Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.