Maleïts darrers minuts

Imatge del partit contra el Banyoles

L'Handbol Sant Cugat perd (26-28) contra l'Handbol Banyoles en un partit que tenia encarrilat. Els de Javi Fernández han anat 55 minuts per sobre en el marcador però han caigut en uns darrers minuts marcats per les imprecisions. Durant la primera part els santcugatencs han mostrat la seva millor versió.

Els darrers minuts han condemnat l'Handbol Sant Cugat. En una primera part brillant, els de Fernández han estat sòlids en defensa, aturant les arribades banyolines i marcant la diferència al marcador amb grans aturades de Miquel. Cap el minut 20 el marge s'ha ampliat fins a cinc gols, i els vermell-i-negres l'han pogut mantenir fins el final del primer temps. A la represa els santcugatencs han continuat seleccionant bé les opcions en atac i anotant amb bones combinacions, col·locant-se amb una distància màxima de set gols. A partir de la meitat del segon temps, la dinàmica ha variat. Els de Banyoles han travat joc, han augmentat la intensitat en defensa i els de Fernández han començat a mostrar dubtes. El marcador s'ha anat ajustant i als minuts finals els visitants l'han pogut capgirar i s'han acabat emportant el partit.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Javi Fernández, ha destacat l'avantatge moral dels visitants remuntant el partit.

Javi Fernández

El partit dura 60 minuts, i el que remunta està sempre psicològicament millor.

Els santcugatencs acumulen ara tres derrotes per només una victòria contra el Granollers C. La setmana vinent l'Handbol Sant Cugat visita la pista de La Salle Bonanova.