Segona derrota a terres gironines


  • Comparteix:

Els valldoreixencs han tingut un mal dia.

Els valldoreixencs han tingut un mal dia.

El conjunt masculí de l'Handbol Valldoreix perd (34-23) de manera contundent contra el HC Gironès en el que ha estat la segona derrota consecutiva en terres gironines. Els valldoreixencs han jugat el pitjor partit de la temporada i això, sumat a la dificultat del matx davant d'un dels candidats a l'ascens, ha provocat que el partit acabés amb una diferència tant contundent.

L'equip de Dani Lara no ha pogut competir en cap moment del partit. Els valldoreixencs, que encara es troben en procés de canvis, han seguit amb la línia mostrada des de l'inici de la competició amb molts jugadors ocupant posicions diferents a les habituals. El rendiment dels jugadors, no obstant, ha estat molt inferior a la de la darrera jornada, on els de Lara van perdre per només tres gols a camp del Fornells, conjunt semblant al Gironès. El tècnic del CH Valldoreix, Dani Lara, ha reconegut que una derrota tant contundent fa mal a l'equip.

Dani Lara

L'equip necessita un parell de jornades per estar al nivell que podríem assolir, tot i que perdre d'onze fa una mica de mal a l'equip.


L'altre conjunt santcugatenc del grup B de Segona Catalana, l'Handbol Sant Cugat B, ha vençut 29-33 a casa del Balonmano Polinyà. Amb aquests resultats els dos conjunts segueixen a la zona intermitja de la taula. A la jornada següent els valldoreixencs reben l'Handbol Banyoles, partit que es disputarà el proper diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.