Sense donar la sorpresa

Imatge d'arxiu del Club Handbol Valldoreix

Handbol

Publicat el 31/oct/10 per Carlos Catalan

El Club Handbol Valldoreix cau derrotat (38-6) a la pista del líder de la Lliga Catalana, el Molins de Rei. Les verd-i-negres han disputat fins ara els dos partits contra els rivals més forts de la categoria. L'entrenador de les valldoreixenques, Ramon Salmurri, afirma que una derrota contra el primer classificat de la categoria és normal, però que és una llàstima després de l'inici del partit.

Els primers 20 minuts del partit han estat molt igualats amb una bona defensa però amb problemes en atac per part de les visitants. Abans d'arribar al descans, les jugadores verd-i-negres s'han desconectat del partit. Les rivals han pogut fer un bon parcial i han aconseguit una diferència insalvable per les valldoreixenques mitjançant contraatacs. El resultat final del partit ha estat de 38 a 6.

L'entrenador del club valldoreixenc, Ramon Salmurri, reconeix que és comprensible la derrota, però assegura que és una llàstima.

Ramon Salmurri

Bastant decebut. És comprensible que el líder et guanyi però és una llàstima després de l'inici del partit.

Les valldoreixenques han disputat els dos primers partits de Lliga Catalana contra el Granollers i el Molins de Rei, els millors de la categoria segons Ramon Salmurri. El proper partit del Club Handbol Valldoreix és a casa davant el Gavà.