Estrenen el caseller dels punts

Imatge d'arxiu

El conjunt femení de l'Handbol Valldoreix suma el primer triomf de la temporada gràcies a la contundent victòria a la pista del Sant Quirze (14-24). La bona defensa i l'encert en atac han estat les claus de triomf de les verd-i-negres.

Han hagut de passar sis jornades perquè el Valldoreix hagi aconseguit el primer triomf en lliga. Ha estat davant el cuer de la taula, el Sant Quirze, a domicili i per golejada. Les de Ramon Salmurri han sortit molt adormides i els ha costat entrar en el joc, però a base de treballar la defensa, les coses han començat a sortir i els contraatacs no s'han fet esperar, fet que ha permés a les valldoreixenques arribar al descans amb un avantatge de quatre gols (9-13). A la represa l'Handbol Valldoreix ha mantingut la dinàmica dels últims minuts del primer temps i els gols han seguit arribant i augmentant les distàncies en el marcador. Al final 14 a 24 i primera victòria de les valldoreixenques a la Lliga Catalana, resultat que els permet agafar aire i allunyar-se de les dues últimes posicions. El tècnic de l'equip Ramon Salmurri, destaca la importància dels dos punts.

Ramon Salmurri

Era important començar a sumar, sobretot perquè el grup vegi que el treball té recompensa.

Aquest dimecres, les jugadores verd-i-negres juguen el partit ajornat de la primera jornada de lliga. Serà davant el Sant Esteve Sesrovires i pot significar la consolidació de la trajectòria ascendent de les valldoreixenques.