Per fi!

Victòria importantíssima de l'HSC.

Handbol

Publicat el 20/nov/10 per Alex Fabrega

L'Handbol Sant Cugat guanya (23-24) el Cardedeu i trenca una ratxa negativa de sis derrotes consecutives. L'equip santcugatenc ha fet una segona part excepcional remuntant un desavantatge de vuit gols al descans. Amb aquesta victòria els vermell-i-negres segueixen a la cua de la classificació però se situen a un triomf de sortir de les places de descens.

L'Handbol Sant Cugat ha jugat un partit totalment antagònic a la resta dels que ha disputat aquesta temporada amb l'excepció de la primera jornada de lliga. Els vermell-i-negres han fet una primera part desastrosa que els ha portat als vestidors amb un marcador desfavorable de 16 a 8. A la represa els jugadors han sofert un canvi dràstic, amb una bona defensa i uns ràpids contraatacs, que ha provocat un parcial de 0 a 6 que els ha fet entrar al partit. A 30 segons del final, un penal transformat pels santcugatencs ha certificat la remuntada. De l'última defensa vermell-i-negra depenia endur-se els dos punts i un llançament fora de temps de l'equip local ha significat la segona victòria de la temporada per l'Handbol Sant Cugat.

El tècnic dels vermell-i-negres, Javier Fernández, destaca l'alegria després del xiulet final.

Javier Fernández

Els jugadors ho han celebrat com si haguessin guanyat la final de la Champions. Hem aconseguit canviar la dinàmica.

La propera setmana l'Handbol Sant Cugat rep el Pardinyes. El partit es disputarà diumenge a dos quarts d'una al Pav-3.