L'HSC presenta als socis l'estat de comptes i els projectes socials

Imatge d'arxiu de l'HSC

Handbol

Publicat el 25/nov/10 per Mireia Puente

L'Handbol Sant Cugat (HSC) convoca divendres a les vuit del vespre als seus socis per a l'assemblea anual. A la cita, que tindrà lloc a la sala d'actes del Pav 2 de la rambla del Celler, es ratificarà el tancament de comptes de la passada temporada i es presentarà el nou pressupost, així com els projectes de caire social que desenvolupa l'entitat santcugatenca.

L'anterior exercici no ha estat el millor pel club santcugatenc, que hagut d'ajustar les inversions que tenia en projecte. Tot i això l'enitat santcugatenca posa el punt i final amb un petit superàvit. Ho explica el president de l'entitat, Josep March.

Josep March

Hem pogut tancar molt equilibrat perquè hem endarrerit determinades inversions, com en equipacions i en material esportiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




A banda de la presentació dels comptes i dels pressupostos per al proper exercici, l'HSC també presentarà els projectes de caire social que desenvolupa, com és el cas del foment de l'esport base. Durant l'assemblea el club exposarà les noves propostes, dins aquest àmbit, per a la propera temporada. Un campus de Nadal i un intercanvi amb els conjunts juvenil i cadet, amb un club alemany, són les principals novetats que l'enitat confia en poder dur a terme.

L'assemblea tindrà lloc divendres a les vuit del vespre, a la sala d'actes del Pav 2 de la rambla del Celler.