Igualtat màxima

Handbol

Publicat el 22/gen/11 per Pedro Miserachs

L'Handbol Valldoreix empata (33-33) contra el Gironès en partit corresponent a la 13 jornada del grup 2 de la Segona Catalana. Tot i que el conjunt visitant ha portat la iniciativa en el marcador durant gairebé tot el partit, la igualtat ha estat la nota predominant entre dos equips de la part alta de la classificació.

Bon partit el que han disputat l'Handbol Valldoreix i el Gironès. Després d'uns primers minuts sense cap equip per sobre en el marcador, els visitants, amb una de les millors plantilles de la categoria, amb exjugadors de Divisió d'Honor i Nacional, han agafat un petit avantatge que els valldoreixencs han aconseguit neutralitzar abans d'arribar al descans, per finalitzar el primer temps amb empat (17-17).

En el segon temps, els visitants han tornat a agafar un avantatge en el marcador, però els homes de Dani Pérez, amb una molt bona defensa han tornat a igualar el partit. Finalment repartiment de punts al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i marcador final d'empat a 33 gols.

L'entrenador de l'Handbol Valldoreix, Dani Lara, satisfet del punt aconseguit en un matx molt complicat.

Dani Pérez

Un partit difícil contra el segon classificat. Crec que ha estat el més complicat d'aquesta primera volta.